KAPAT

AKP'li Galip Ensarioğlu siyaseti bırakıyor

Narin Güran açıklamasıyla tepki çeken AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, siyaseti bırakmayı düşündüğünü açıkladı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümünün ardından yaptığı yorumlarla tepkileri üzerine çeken AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, AKP'li Ensarioğlu, siyaseti bırakmayı düşündüğünü söyledi.

"YALAN MI SÖYLEMEM LAZIM?"

Katledilen Narin'in yıllar öncesi vefat eden dedesi ile arkadaş olduğunu itiraf eden Ensarioğlu, "Siyasetçiyim diye yalan mı söylemem lazım.Tanıdığım bir aileyi 'tanımıyorum' mu diyeyim. 'Tanımıyorum' desem yalan söylemiş olacağım. Ailenin siyasi aidiyeti üzerinden yorumlar yapılıyor. Ailenin siyasi aidiyetinin ne kıymeti var? Hizbullahçı değil ama merkez sağda siyaset yapmış bir aile. Vahşi bir cinayette ailenin siyasi aidiyetinin ne kıymeti var? Benim ifadelerim samimi ifadeler" diye konuştu.

"SİYASETİ BIRAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM"

Yaptığı açıklamaların çarpıtıldığını savunan Ensarioğlu, şunları söyledi:

"Vallahi siyaseti bırakmayı düşünüyorum. Özellikle yurt dışı kaynaklı PKK unsurlarının bu işi yayması ama sosyal medyada dolaşan bir sürü başı boş insanın da yargısız infaz yapması. Biz neden siyaset yapıyoruz? Şeref ve haysiyetimiz için. Madem bırakayım siyaseti daha iyi. Böyle bir şey olur mu? Bir müddet dinleneceğim ve konuşmayacağım. Benim birilerini kollama saklama şeyim olabilir mi? Bu kız artık hepimizin kızı."

Narin Güran diyarbakır bağlar cenaze Murat Zorluoğlu Galip Ensarioğlu
Özgür Özel erken seçim çağrısı yaptı
Mehmet Şimşek'ten Açıklama Geldi: İstifa Etmedim
Meclis'te yumruklu kavga!