KAPAT

Samsun'da narkotik polisinden operasyon: 12 gözaltı

Samsun Emniyet Müdürlüğüne bağlı narkotik polisinin il genelinde yapmış olduğu operasyonlarda binlerce uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi Operasyonlarda 12 kişi gözaltına alındı

Samsun Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerince İlkadım Hastanebaşı Mah. ve Kışla Mahallesi, Atakum Mevlana Mahallesi ve Havza İmaret Mahallelerinde, 8 şahsın ikametlerinde ve araçlarında yapılan aramada; 3 bin 250 adet sentetik ecza, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız Pompalı tüfek, 2 adet kurusıkı tabanca, 3 adet uyuşturucu madde kullanım aparatı ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Operasyonlarda 8 şahıs ise gözaltına alındı.

ARANAN 4 KİŞİ DE YAKALANDI!

Polis ekiplerinin yapmış olduğu operasyonlarda Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Hırsızlık suçlarından 8 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası olan 1, 2313 S.K.M. suçundan 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası olan 1, Uyuşturucu Madde Kullanmak suçundan 2 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası olan 1 ve 2 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan 1 şahıs olmak üzere toplam 4 aranan şahıs gözaltına alındı.

narkotik operasyon 12 gözaltı samsun samsun haber
Samsun'da narkotik dedektör köpeği 1 kilo metamfetamini buldu
Başkan Kul'dan açıklama
Barınaktan okula sevimli dost