KAPAT

Samsun'da mide ve bağırsaklarda uyuşturucu sevkiyatı: 3 gözaltı

Uyuşturucu maddeyi midesinde Samsun'a sokmaya çalışan 3 kişi Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı

Samsun Emniyet Müdürlüğüne bağlı Samsun Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerince, Samsun'da Uyuşturucu Madde Ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda, Samsun'a uyuşturucu naklettiğinden şüphelenilen ve Samsun otogarına gelen 2 şahıs polis ekiplerince takibe alındı.

Şahısların binmiş olduğu aracı İlkadım Kıran Mahallesinde durdurarak, şahıslar ve araç üzerinde yapılan aramada herhangi bir uyuşturucu maddeye rastlamayan polis ekipleri, şahısların yanlarında valiz, çanta veya eşya bulunmaması, halsiz, tedirgin ve şüpheli davranışlar sergilemeleri üzerine, şahısların uyuşturucu madde kuryelerinden olabileceği, yutmak suretiyle bağırsaklarında ve midesinde uyuşturucu maddeyi getirebileceği ihtimalini değerlendirilerek, şahısları Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk etti. Burada çekilen röntgen filminde, şahısların mide ve bağırsaklarında yabancı maddeler olduğunu tespit eden polis ekipleri, şüpheliler A.A (36) ve H.T'yi (44) yakalanarak gözaltına aldı.

Şüphelilerin mide ve bağırsaklarına yapılan tıbbi müdahale sonucunda;               18 paket halinde toplam ; 500 gram metamfetamin ele geçirilmiştir. Şüpheli şahısların ikametlerinde yapılan aramada ise; 1 adet ruhsatsız tabanca ve 99 adet fişek ele geçirildiği belirtildi.

Ayrıca A.A(36) ve H.T(44) ile bağlantılı olarak onlara yardım ve yataklık ettiği tespit edilen, R.K(44)'de polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheli 3 şahıs hakkında "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçundan" geniş kapsamlı soruşturma başlatıldı.

uyuşturucu sevkiyatı 3 gözaltı samsun haber
Samsun'da 1270 adet sentetik ecza ile yakalanan 4 kişi gözaltına alındı
Samsun'da kumar oynayan 4 kişi suçüstü yakalandı
Başkan Sandıkçı: 'Geleceğin teknoloji liderlerinin, yeteneklerini keşfetmelerine vesile oluyoruz'